viernes, 16 de julio de 2010

FOTO RAL·LI 2010

FOTO RAL·LI DIGIGRÀFIC 2010
PREMIÀ DE MAR

Des de l'any 2008, dins dels actes de la festa major de Premià de Mar, hi ha un d'especial per mi. És el Foto Ral·li. Es podria dir que és com el "Diumenge Fotogràfic" que Nikon organitza durant les festes de la Mercè a Barcelona.

La cosa funciona de la següent manera:
Dues hores que cadasqu s'administra com bonament pot per fotografiar dotze temes que ens donen previament en un sobre tancat, grabar-les en un CD i retornar al punt de partida per fer l'entrega.

Imagineu l'estres que això provoca... però a l'hora és força divertit!!

Les bases són molt sencilles, només cal entregar el CD amb únicament 12 fotos. Una per tema. Si algú no les té totes o per contra, en té alguna de més, queda desqualificat.

Enguany, l'entrega de premis (simbolic) serà el dia 30 de juliol. Aquest dia s'aprofita per ensenyar totes les fotos dels participants i a més hi ha piscolabis per fer l'acte més agradable.

Els temes d'aquest any són:


1. un/a pirata i un/a premianenc/a que s'estimin2. una imatge que descrigui la crisi

3. una imatge d'una multitud celebretant la festa major
Aquesta és la meva interpretació: Sí diuen que dos són parella i tres són multitud... quatre deuen ser "macro-multitud" jeje. Una tematica que s'em va resistir. A les deu del matí podeu contar la quantitat de celebracions que es poden fer... que no siguin dormir la mona!!4. una foto de l'alcalde
Una xulada!! Resulta que al tío no l'havien avisat... de pura xiripa ens el vàrem trobar esmorzant a la plaça de la Vila on just començava tot. Així que una gentada en massa ens vàrem acostar al pobre home que de cop i volta es va trobar que no sabia cap a on mirar... i foto cap aquí i foto cap allà. I sinó, mireu la meva imatge.
5.Una imatge en honor al Sant del Poble: Sant Cristofol
6. Un autorretrat
En aquesta ja anava justa de temps i vaig anar per feina... perquè tot s'ha de dir, la vaig deixar pel final, sabent que era fàcil de resoldre.


7. una imatge amb la lletra P

8. una imatge amb ràdio Premià de Mar
Vaig optar per fotografiar una part de la façana on surt un text explicit del tema.
9. Alguna cosa que m'agradaria canviar del meu poble
Doncs com a qualsevol, la bruticia i els grafitis.
10. Un espai que transmet calma, el meu propi paradís
I jo pregunto, dins de Premià??? Doncs casa meva.

11. una imatge musical
12. una imatge actual de...
Per fer aquesta foto, ens van donar dins el sobre, la foto de l'antic cinema de Premià situat al carrer Gran Via. Ara és un super-mercat.
Ara només toca esperar al dia 30 per saber en quina posició he quedat...
De moment, en les dues anteriors edicions, la meva millor posició ha sigut la cinquena. No està gens malament!!No hay comentarios: