lunes, 31 de enero de 2011

FALGUERASi hagués de ser jo la persona que recomana aquesta planta per tal de formar part de la decoració de casa vostra, les botigues ho tindrien "ben magre".

Per l'amor de Deu, quina planta més lletja!! Però si sembla una escarola enfadada i rebel!!
A més a més he buscat inconvenients i tingueu present que els he trobat, sí...

Per començar necessita llum de qualitat. Però que s'ha pensat? vinga va, fem- li escollir a ella, a la nostra convidada especial, quin lloc de la casa li sembla bé per tal d'assaborir els millors rajos de llum.
És tan "tocada i posada" que no vol calefacció, però aiiiii senyors, tampoc vol fred la senyoreta amant d'una temperatura adequada amb un grau d'humitat concret.

Sobretot heu d'estar atents a no regar, no senyors, aquesta noia què sempre vol estar mullada, ho vol d'una manera especial. Un platet ple d'aigua perquè d'aquesta manera, ella mateixa disposi quan li vingui de gust.

I per acabar d'adobar el tema, penseu a tenir a mà abonament de manera regular...

Si se segueixen aquestes indicacions, potser llavors, i només llavors, podreu gaudir d'una planta verda i bonica. Però sapigueu que de flors no us regalarà pas ni una. Nooooooooo, perquè ella és tan especial que ha decidit que no vol recompensar a ningú amb tant bonic i preuat regal.

Per tant, i sense que el meu parer us faci fer una repensada (no seria pas la meva intenció) potser si aneu a la botiga i veieu aquesta "remilgada senyoreta", igual la deixeu de banda i per contra, trieu una de més bonica, de més colorida i sobretot una que en estar contenta i agraïda, regala flors a mils...
Pd. La punyetera m'ha fet quedar malament i com a mínim a sortit fotogènica!!
No hay comentarios: