miércoles, 20 de abril de 2011

PA DE PESSIC



RECEPTE DE PA DE PESSIC





Ingredients:

  • 175grs. de mantega
  • 175grs. de sucre
  • 175grs. de farina amb llevat
  • 3 ous batuts
  • 1 polsim de sal
___________________________
  • confitura al gust per farcir-lo
  • sucre glass per decorar.

Preparació:


1. Posar paper vegetal a la base d'un motllo de 22cm. rodo. Engreixar les parets del motllo amb mantega.

2. Batre la mantega i el sucre. Anar afegint l'ou a poc a poc i continuar batent.


3. Passar la farina i la sal per un colador i afegir a la barreja. Abocar al motllo.
Col·locar al forn pre-calentat a 180ºC durant 25 minuts.

4. Deixar refredar. farcir amb la confitura i empolvorar sucre glass pel damunt.


El resultat és un pa de pessic no gaire alt, però sí molt bo!!





Sembla que ja he trobat la recepte base del que serà d'aquí a uns dies, un pastís de dos pisos amb cobertura fondant...

Ara toca aprendre a modelar animalons perquè facin de decoració!!
Tot plegat en properes publicacions aquí...


Pa de pessic i més...





No hay comentarios: