martes, 31 de mayo de 2011

BUTTERCREAM

BUTTERCREAM AMB EXTRACTE DE GERD





INGREDIENTS:

110 gr. mantega sense sal a temperatura ambient.
500 gr. sucre glass.
50 ml. llet a temperatura ambient.
1 cullerada de l'extracte escollit. Vainilla, maduixa...
Colorant (opcional)

PREPARACIÓ:

Barrejar amb una batidora la mantega, la llet, l'extracte escollit i la meitat del sucre fins obtenir una barreja suau. Afegir la resta de sucre fins aconseguir una barreja suau i cremosa. Trigarem aproximadament uns 10 minuts. Un cop la tenim, és el moment d'afegir el colorant.


DECORACIÓ:

Si volem ser curosos, utilitzarem una màniga pastissera. Segons el broquet que fem servir, ens quedarà d'una o una altra forma. Però si no en tenim i no volem gastar calers, és tan fàcil com fer servir una bosa, tallar-ne una de les puntes i llestos!!

És just el que he fet jo, i no ha quedat gens malament,no?

Un cop, tenim la buttercream repartida a les magdalenes, només ens queda arrodonir la decoració amb toppings!







No hay comentarios: