viernes, 23 de noviembre de 2012

CREA EL TEU CODI QR i promociona el teu bloc

...
Crea tu código QR y promociona tu blog

Tot bé del meu "comercial particular". Li passa rara vegada, però aquesta, és una d'aquelles en què se li ha ficat la ceba al cap...

-Que facis targetes del teu bloc. Que facis targetes del teu bloc...
i així una i una altra vegada. Total que al final, l'he fet cas. Fer-les les he fet. Altre cosa és que les reparteixi jijijijiji (riallada maligna)

I direu: Targetes d'aquest bloc??? ja us responc el més ràpid que puc: NO!!!! D'aquest no, de l'altre. Graella de sucre. Començo a tenir un cert nombre de seguidors i amb aquest coi de crisi que tots patim, em veig treballant a doble jornada... en fi, tornem-hi al tema que ens ocupa.
Crear un codi QR i fer-lo servir per exemple en unes targetes de visita.

Perquè veieu un exemple, us ensenyo la meva.
...

Todo viene de mi "comercial particular". Le pasa muy rara vez, pero esta es una de esas en que se le ha metido "la cebolla en la cabeza".

-Que hagas tarjetas de tu blog. Que hagas tarjetas de tu blog ...
y así una y otra vez. Total que al final, le he hecho caso. Hacerlas las he hecho. Otra cosa es que luego las reparta jijijijiji (carcajada maligna)

Y diréis: Tarjetas de este blog?? ya os respondo lo más rápido que puedo: NO! De este no, del otro. Graella de sucre. Empiezo a tener un cierto número de seguidores y con esta puñetera crisis que todos estamos sufriendo, me veo trabajando a doble jornada ... en fin, volvamos al tema que nos ocupa.
Crear un código QR ​​y usarlo por ejemplo en unas tarjetas de visita.

Para que veáis un ejemplo, os enseño la mía.


L'he imprès a doble cara. Per una banda he utilitzat la capçalera del bloc. Per l'altra, he col·locat el codi QR. D'aquesta manera, facilito que qui és impacient, pugui accedir al bloc des de el mòbil sense haver d'esperar a arribar a casa i encendre el pc.
...
 La he impreso a doble cara. Por un lado he utilizado la cabecera del blog. Por otro lado, he colocado el código QR. De este modo, facilito que los impacientes puedan acceder al blog desde el móvil sin tener que esperar a llegar a casa y encender el pc.
Què heu de fer?
És la cosa més fàcil del món.
Poseu en un cercador d'internet "generador de códigos QR i de seguida us apareixeran un munt d'entrades. Jo he fet servir aquesta.
Només cal que afegiu la vostre Url al requadre i us generarà el codi automaticament.

Ara només cal que feu servir algun programa d'edició per afegir-lo allà on vulgueu. En el meu cas, una targeta de visita.

Qualsevol persona podrà accedir al vostre bloc al moment de llegir la imatge. Només caldrà que el mòbil en qüestió tingui càmera i una aplicació (que hi ha gratuïtes) instal·lada.
...
Qué hay que hacer?
Es lo más fácil del mundo.
Poner en un buscador de internet "generador de Códigos QR y enseguida os aparecerán un montón de entradas. Yo he usado esta.
Sólo hay que añadir vuestra Url en el recuadro y se generará el código automáticamente.

Ahora sólo hace falta utilizar algún programa de edición para añadirlo donde queráis. En mi caso, una tarjeta de visita.

Cualquier persona podrá acceder a vuestro blog en el momento de leer la imagen. Sólo será necesario que el móvil en cuestión tenga cámara y una aplicación (que hay gratuitas) instalada.
No hay comentarios: