sábado, 9 de febrero de 2013

UN LOGO PER JAFUNÉ. CARÍCIES DE SABONS


I abans de que seguiu llegint, us poso en coneixement que si us interessa un logo, una sessió fotogràfica, etc, o coneixeu a algú a qui li interessi, em teniu a la vostra disposició.
No sóc professional, així que els preus són bons, molt bons!!

I ara, entrem ja en matèria...
Cada cop hi ha més persones que s'estan dedicant al món "hand made" a nivell professional i la veritat és que es poden trobar coses molt interessants.

No fa gaire, l'Anna, em va venir a veure amb un nou projecte entre mans... L'elaboració de sabons artesanals, fets a mà. Em va explicar que vol arrancar un bloc i una pàgina al facebook per donar-se a conèixer... I em va demanar que li fes el logo i alguna coseta més.

Ja us podeu imaginar que de seguida vaig dir que sí!!

Va ser bufar i fer ampolles... ens varem entendre de seguida i després d'un cafè ja teníem clar cap a on volíem anar gràficament parlant...
...
Y antes de que sigáis leyendo, os pongo en conocimiento que si os interesa un logo, una sesión fotográfica, etc, o conocéis a alguien a quién le interese, me tenéis a vuestra disposición.
No soy profesional, así que los precios son buenos, muy buenos!!

Y ahora, entramos ya en materia...
Cada vez hay más personas que se están dedicando al mundo "hand made​​" a nivel profesional y la verdad es que se pueden encontrar cosas muy interesantes.

No hace mucho, Anna, me vino a ver con un nuevo proyecto entre manos ... La elaboración de jabones artesanales, hechos a mano. Me explicó que quiere arrancar un blog y una página en facebook para darse a conocer ... Y me pidió que le hiciera el logo y alguna cosilla más.

Ya os podéis imaginar que enseguida dije que sí!

Fue pan comido ... nos entendimos enseguida y después de un café ya teníamos claro hacia dónde queríamos ir gráficamente hablando...
Us agrada el resultat?
...
¿Os gusta el resultado?He creat el logo, targetes de visita, etiquetes per als sabons i ara, a més a més, trobareu al seu bloc fotos dels seus sabons fetes per una servidora...
...
He creado el logo, tarjetas de visita, etiquetas para los jabones y ahora, además, encontraréis en su blog fotos de sus jabones hechas por una servidora ...Us recomano una passejada pel seu bloc Jafuné. Carícies de sabons, trobareu sabons fets amb mel, camamilla, cafè... cadascun d'ells amb propietats especifiques, ideals per a tot tipus de pell.

Si us ve de gust, també podeu seguir-la al facebook.
...

Os recomiendo un paseo por su blog Jafuné. Caricias de jabones, encontraréis jabones hechos con miel, manzanilla, café ... cada uno de ellos con propiedades específicas, ideales para todo tipo de piel.

Si os apetece, tambien podéis seguirla en facebook.2 comentarios:

Sabons Jafuné dijo...

Moltes gràcies. T'has avançat, jaja.

laurita purple dijo...

El logo está genial!