viernes, 24 de marzo de 2017

UN CAP DE SETMANA A COLONIA

Viatjar amb amigues. Quin gran plaer!!
Us podeu creure que fins ara, no ho havia fet mai?

No us explicaré la història del perquè del viatge... Només un petit apunt... Llargues sobretaules amb barreja de gintònics i altres beuratges poden tenir molt a veure amb la presa d'aquest tipus de decisions!

La qüestió era agafar un avió i passar un cap de setmana xerrant amb amigues mentre visitàvem alguna destinació internacional. L'escollida, bàsicament pel preu del bitllet d'avió, va ser Colònia.


Una ciutat alemanya, famosa per la seva catedral, considerada Patrimoni de la Humanitat.

La comunicació de l'aeroport de Bonn amb la ciutat és boníssima. Només cal un bitllet de tren senzill i en menys de 30 minuts et trobes al centre mateix de Còlonia. I des de l'estació, tot està a tocar!!

Us faig un breu resum de les nostres visites. No les he endreçat de forma cronològica perquè tampoc té gaire importància, donat de la proximitat entre totes elles.

- La impressionant Catedral que ja us he citat abans, amb unes vidrieres espectaculars.
- El museu Ludwig. Us confessaré que personalment no em va agradar gens. Però m'ho vaig passar pipa fent el burro. Total, allà no em coneixia ningú!
- L'església de San Martin, que es troba al nucli antic.


- El passeig del costat del Rin amb les seves típiques façanes de colors.


- El museu de la xocolata. Ummm! Tinc molt bon record de la visita. Suposo que el tastet de la font que tenen allà exposada i l'àpat que vàrem fer després a la cafeteria que hi ha dins del museu, va ajudar i molt jajaja.


- El museu del perfum Farina (si se li pot anomenar museu). Una "cutrerada" amb majúscules, si em permeteu la sinceritat. Tot i així, vàrem riure mooooolt. Coses d'anar amb amigues!


- Köln Triangle. El preu de l'entrada és de 3€ i permet gaudir d'unes vistes panoràmiques de 360º graus de la ciutat.


Per últim cal destacar la cervesa típica d'allà. La Kölsch que la podeu acompanyar amb un dels plats estrella, el garró de porc.

Segurament no és de les ciutats amb més encant d'Europa, però té prou coses per omplir un cap de setmana, totes elles a un preu molt raonable. Així que si se us presenta l'oportunitat, no la deixeu passar!

2 comentarios:

Spontaneously Cupcakes dijo...

Hermosas fotos!
https://spontaneouslycupcakes-rrb.blogspot.com/2017/03/guacamole-cosa-rica.html

Spontaneously Cupcakes dijo...

Hermosas fotos!
https://spontaneouslycupcakes-rrb.blogspot.com/2017/03/guacamole-cosa-rica.html