la GRAELLA vintage


Què és la Graella vintage?
És un grup de fotografia vintage creat des de mitjans de l'any 2012 al Flickr.

Com funciona?
Cada quince dies proposo un tema (dins del mateix Flickr i des d'ara també al bloc) que serveix d'inspiració per publicar fotos al mur del grup. Ens agrada veure fotos d'arxiu i són ben rebudes, però quan les fotografies estan fetes durant el mes, encara ens agraden més per l'esforç i dedicació que això suposa!

L'últim dia del mes, faig un collage amb imatges que al meu parer són més representatives de la temàtica demanada i, la veritat és que aconseguim uns mosaics, molt bonics.

Et vols unir?
Aquest és l'enllaç al grup: la GRAELLA vintage
Només necessites un compte al Flickr i ganes de fer fotos!

...
¿Que es la GRAELLA vintage?
es un grupo de fotografía vintage creado desde mediados del año 2012 en Flickr.

¿Cómo funciona?

Cada quince días propongo un tema (dentro del mismo Flickr y desde ahora también en el blog) que sirve de inspiración para publicar fotos en el muro del grupo. Nos gusta ver fotos de archivo y son bien recibidas, pero cuando las fotografías están hechas en el mes, todavía nos agradan más por el esfuerzo y dedicación que ello supone!

El último día del mes, hago un collage con 16 de las imágenes que en mi opinión son más representativas de la temática solicitada y, la verdad es que conseguimos unos mosaicos, muy bonitos.

Te quieres unir?
Este es el enlace al grupo: la GRAELLA vintage
Sólo necesitas una cuenta en Flickr y ganas de hacer fotos!No hay comentarios: