PER QUÈ?


UN BLOC DEDICAT A:
 La fotografia de les meves aficions...

El bloc que fins ara dedicava gairebé exclusivament a la fotografia, començarà a agafar un camí diferent:

Tot i que la fotografia seguirà sent la part més important, ara entren en joc els viatges, la costura, el craft, els freebies per compartir i coses varies perquè sí.

De passada, aprofito l'espai, com si d'un diari personal es tractés, per publicar quelcom que en un futur em  resultarà agradable de recordar...


Dintre dels meus passatemps, la fotografia es troba a la primera posició de forma privilegiada.
Cert dia, em va caure a les mans la meva primera càmara fotogràfica reflex. Era una Nikkon F-50, i per aquella època es pressuposa que era analògica. Quin regal més meravellós!
Així vaig començar el meu camí personal cap al món de l'imatge.

Ara tinc una D-70. La pobreta ja fa temps que m'acompanya a tot arreu i mai em falla, però ara la vull canviar per una D-90 com a mínim... tot arribarà! Ja és meva, sí, ja la gaudeixo!

Avui no és estrany que tothom tingui un raconet anomenat bloc, on anar penjant aficions, troballes i curiositats. Jo no ho tenia gaire difícil per trobar el meu tema: LA FOTOGRAFIA.
Així doncs, bet a qui, el recull d'algunes imatges segons la meva particular forma de veure les coses. 
I de passada afagiré totes aquelles novetats que ara per ara m'atrauen a parts iguals...Nota: De vegades em pregunten perquè hi ha entrades al blog escrites en català i d'altres vegades escrites en castellà. La resposta és ben senzilla, la meva llengua materna és la catalana, i és com més m'agrada escriure, però hi ha entrades que les escric en castellà perquè són per compartir amb algú en concret que no entén aquest idioma.