domingo, 16 de octubre de 2011

Kristiansand, Norway


L'última parada del nostre itinerari abans de tornar al punt de partida és Kristiansand. Es troba situada a la costa sur de Noruega i això li proporciona un clima molt agradable durant l'estiu. Nosaltres podem corroborar que això és així! Em tingut una estada inoblidable...

L'excursió comença just després d'haver esmorzat. Ens dirigim cap al centre de la ciutat i la seva part antiga, amb les seves cases de fusta blanca.Després ens acostem a la seva església. 
Que ens convida a entrar a tafanejar en silenci.
Sabem que Kristinasand té un parc i un bosc dignes de ser visitats, però ens trobem tant a gust pasejant pels carrers del centre, que decidim deixar de banda la part cultural i seguim fent allò que ens bé de gust. Passegem per tots els carrers cèntrics i fins i tot caiem en la temptació de comprar quelcom Noruec...

entre alguns records, comprem un parell de samarretes d'allà.
A mida que el matí avança, ens afanyem a buscar el "Fiskebasaren" (famós Mercat de Peix).
De tots els que hem vist aquests dies, potser és el més maco. Tot i que no hi ha cap a l'alçada del "Saluhall" (el mercat de Stockholm).
Tot i tenir la façana d'un color vermell rogent amb lletres negres, no és gens fàcil de trobar...
Un cop localitzat, entrem amb la clara intenció de comprar salmó per a tota la família. Potser ens haurem d'arromangar les mànigues i rentar quelcom per pagar, però creiem que el gust del preuat peix s'ho valdrà!
  Fetes totes les compres pertinents, és hora d'acabar de gaudir del dia assolellat i no trobem millor manera de fer-ho que comprant uns gelats casolans
I seure al mig del tranquil port a degustar-los mentre veiem l'ambient d'aquesta bonica ciutat.
Al arribar al vaixell, una última foto per recordar aquestes meravelloses vacances. Un autoretrat d'aquests amb la càmera a un pam del nas. D'aquests que no afavoreixen res, però que a mi tan m'agraden!

A més a més, aconsegueixo un enquadrament genial. Tinc dins la foto dues icones fantàstiques. 

Sempre que algú em pregunta quines vacances m'han agradat més, sempre responc el mateix, cada una d'elles té la seva particularitat que la fa diferent de la resta. Aquestes no seran cap excepció!!

Ja tinc ganes de planejar una propera visita a aquestes fantàstiques terres nòrdiques que tan m'atrauen...Resta del viatge per etapes:No hay comentarios: