jueves, 19 de junio de 2014

CABANES ALS ARBRES


...
Cabañas en los árbolesSi durant la primavera t'endinses en un bosc prop de sant Hilari Sacalm, potser t'hi trobis amb una aventura per recordar... 

No fa gaire, vàrem gaudir d'un regal força interessant. Una estada a una de les cabanes dels arbres que hi ha a Girona.
El paratge a la primavera és preciós. Un bosc verd i humit. Amb olor de terra mullada i ple de floretes silvestres de mil colors que creixen a cada racó.
...
Si durante la primavera te adentras en un bosque cerca de San Hilari Sacalm, quizá te encuentres con una aventura para recordar... 

No hace mucho, disfrutamos de un regalo muy interesante. Una estancia en una de las cabañas de los árboles que hay en Girona. 
El paraje en primavera es precioso. Un bosque verde y húmedo. Con olor a tierra mojada y lleno de flores silvestres de mil colores que crecen en cada rincón.Passejar i sentir el cruixir de les branques, el cant dels ocells o els discrets sorollets que fan els insectes és molt agradable.
Veure petjades de porcs senglars i sentir-los de lluny ja no és tan idíl·lic. Tot i així, estem a la natura, ja se sap...
Sort que només els vaig sentir! No els vaig veure. Perquè us ben aseguro que m'haguessin faltat cames!! 
...
Pasear y escuchar el crujir de las ramas, el canto de los pájaros o los discretos ruiditos que hacen los insectos es muy agradable. 
Ver huellas de jabalíes y oírlos de lejos ya no es tan idílico. Aún así, estamos en la naturaleza, ya se sabe...
Suerte que sólo los oí! No los vi. Porque os aseguro que me hubieran faltado piernas! 


Per poc que pugueu, és una experiència, que més que ser explicada, s'ha de viure en primera persona... Sopar amb espelmes, dormir al costat del foc i aixecar-se amb un cistell ple de coses bones per esmorzar.
...
A ser posible, es una experiencia, que más que ser explicada, hay que vivirla en primera persona... cena Cenar a la luz de unas velas, dormir junto al fuego y levantarse con un cesto lleno de cosas buenas para desayunar.


 I tot això, en plena natura, amb la calma que comporta deixar a ciutat l'estrés i les preses.
...
Y todo esto, en plena naturaleza, con la calma que conlleva dejar en la ciudad el estrés y las prisas.No hay comentarios: