MAYFIELDS I NEGRIL

Aquests dies m'he posat davant de l'ordinador a fer neteja de les meves xarxes socials i de passada he fet una ullada ràpida als meus dos blocs... 
He vist que tenia pendent de publicar aquesta entrada i d'això ja fa 3 anys!!!
És del nostre viatge a jamaica de l'agost del 2017. I com ja n'hi vaig pujar alguna més, aquesta pot complementar la informació per si algú està interessat en fer un viatge semblant.

Aquesta va ser la jornada d'quell dia, en llevar-nos aviat...
L'inici de la ruta va ser:

Mayfields 

Un indret fabulós amb l'afegit de no estar gens massificat.
Durant l'excursió que consisteix en anar remuntant el riu mentre et vas submergint a les seves cascades i gorgs d'aigua freda, t'acompanya un guia local que et va indicant per on és més fàcil passar.
Val a dir que en un primer moment, al posar el peu a l'aigua, el contrast tèrmic fa que t´ho pensis dues vegades, però de seguida t'aclimates. Us ho dic jo que sóc fredolica!
No oblideu els escarpins i així us estalviareu haver de llogar-los. Penseu que els acabareu amortitzant en altres activitats o excursions.
No puc dir quines cascades em van agradar més, si aquestes o les YS Falls. Són diferents i totes dues molt recomanables.
Us ho creieu o no, no en tinc ni una sola foto d'aquest indret. Realment increíble!!


Després vàrem posar rumb cap a

Negril

La primera parada d'aquesta part de l'illa va ser la famosa platja Seven Miles. Pel nom ja us deureu imaginar l'extensió que té! Diuen que és una de les millors de Jamaica.

Havia llegit que és un bon lloc per fer snorkeling, així que un cop allà, vàrem contractar una barca que ens va dur fins un escull i va ser tot un encert!

Ens vàrem passar tota una hora dins de l'aigua, envoltats de milers de minúscules meduses transparents pràcticament inofensives.

Els fons marí era preciós. Ple de peixos i vida marina. Ens va encantar!

per últim, ens quedava anar al famós Rick's Café. La idea era passar allà bona part de la tarda tot esperant veure una bonica posta de sol.

 No recordo la de vegades que vam saltar des dels penya-segats més baixos.

 També va ser força entretingut veure com el més valents saltaven des de punts més alts i fins i tot un parell d'intrepits jamaicans ho feien des de la punta més alta d'un arbre amb una alçada de vertigen!




Després vam seure al bar per descansar mentre escoltàvem música en directe i tot i les ganes de poder veure la posta de sol, a mitja tarda vàrem decidir marxar cap a l'hotel perquè el cel estava totalment tapat.


I així va acabar la jornada.

Si voleu saber més coses, aneu clicant als següents enllaços on trobareu els detalls de les diferents excursions
PRIMERA EXCURSIÓ - YS Falls, Black River, Pelican´s Bar.
TERCERA EXCURSIÓ - Martha Brae, Dunn's River, Blue Hole, Laguna Luminosa
ALTRES ACTIVITATS - Platja Dr. Cave i activitats amb Chukka.






Comentarios

Entradas populares