miércoles, 14 de abril de 2010

BRUSSELS - BRUGGE


BELGIUM
octubre 2009

Bélgica forma part dels Països Baixos. Durant els últims dos mil·lennis, l'àrea que avui ocupa ha experimentat significatius canvis demogràfics, polítics i culturals.

És un país densament poblat, i es localitza en el cor d'una de les regions més industrialitzades del món, Europa Occidental, això fa que s'enfronti a seriosos problemes mediambientals.

Brusel·les és la capital seva, i la principal seu administrativa de la Unió Europea.

Què podem trobar a Brussel·les? 


L'Atomium


Una recomanació del 100%. Sobretot si t'agrada la fotografía. Hi ha un bon grapat d'imatges de l'època en què es va construir el museu. El tamany de les fotos impresiona!

És una estructura de 103 metres de altura. Aixecat en ocasió de la Fira Mundial de 1958, celebrada a Brussel·les. Realitzada en acer i alumini, en un principi, la idea era tenir-la muntada durant sis mesos, no obstant això, ràpidament es va convertir en una atracció turística convertit-se en un autèntic símbol de la capital de Bèlgica.La Grand Place
La Grand Place de Brussel·les és sens dubte una de les parts més destacades de la ciutat. Una plaça empedrada, amb alts edificis, elegants, d'un color envellit que són observats per turistes a cada moment...Transport públic
m'agrada fer-lo servir a les ciutats sempre que puc, barrejar-se amb els vilatans que circulen dins la seva rutina diaria per anar a treballar llegint el diari per exemple...


Està clar que el trànvia és un dels transports més utilitzats a Brussel·les.BRUGGE

Brugge, la Venècia del Nord, és una ciutat afable. La bellesa de les seves cases, l'encant dels seus canals, l'orgull dels seus vells edificis, fa que sigui una destinació recomanable per a molts. Des de l'any 2000 aquesta vella ciutat és Patrimoni Mundial de la UNESCO.
El meu transport durant la visita a Bruixes.


Quan vaig estar a Amsterdam, em va quedar un regust amarg. Els dies eren grisos i no acompanyaven a pasejar amb bici. Vaig decidir deixar l'experiència per un altre ocasió.
Aquesta vegada, no podia deixar passar l'oportunitat. Gaudir d'un dia sobre dos rodes per visitar la Bruixes que em va captivar a la pel·lícula "Escondidos en Brujas".
Per arribar a aquests molins, has de pasejar una bona estona per un camí envoltat de gespa i arbres. La canço d'aquesta estampa va a càrrec dels ocells. Tot plegat, crea una atmosfera perfecta que convida a reflexionar, o si més no, a relaxar-se.Un viatge curt que ha sobrepassat de llarg les expectatives.

Pd - Heu de probar el "mitrallete" Un entrepa d'hamburguessa amb patates fregides i salsa a gust del consumidor. Espectacular!!

No hay comentarios: