ESTOCOLM I VOLTANTS

Abril de 2010




A Barcelona estava plovent i els dies eren grisos, en canvi allà a Suècia, teniem sol i el termometre va arribar a marcar els 13ºC.
També és cert que a les 18h. de la tarda, quan el sol marxava, el fred era el gran protagonista.




Un carrer de Gamla Stan.
Casc antic de la ciutat.





Djurgarden
També és coneguda com la illa dels museus. Aquí trobem entre d'altres, el museu Skansen.





Skansen

Molt bonic. Un lloc ideal per pasejar. Hi ha un espai reservat per animals nordics. Així que he tingut el plaer de veure per primer cop un ant (alce). Per aquesta època de l'any no té banyes, pobret que lleig està!!
www.skansen.se/pages/?ID=202 (pàgina oficial del museu)




Drottningholm
Segona residència reial. Coneguda també com la Versalles del Nord.

Una part del jardí de Drottningholm



Sigtuna


fundada a l'any 980.
És La ciutat més antiga de Suècia. A 50 kilómetres al nort d'Estocolm.



A la fotografía no s'acava d'apreciar bé, però tota aquesta superfície blanca que és veu, és el llac Mälaren, cobert d'una capa de gel. És molt curiós poguer trapitjar-lo. Els suecs a l'hivern fins i tot patinen.





Per acabar...

Aquestes plomes de colors les fan servir per vestir els arbres durant la Pascua. Són les mateixes plomes que utilitzem nosaltres aquí per decorar les nostres mones. Per tant, a mi, em serveix com a record dels pastissos que vaig tastar dins de les acollidores cafeteries d'Estocolm. En lloc de fotografiar-los vaig preferir menjar-m'els



Comentarios

SYSTEMCAD ha dicho que…
Siempre es bueno poder "ver" con los ojos de otros, bueno cámara, en fin la mirada. Magnifico conjunto de imágenes. Salutacions

Entradas populares