lunes, 22 de octubre de 2012

GARLANDES PER FESTES


...
Guirnaldas para fiestasCom més decorem l'estança d'on celebrem les festes, més contents ens posem!
El menjador de casa va quedar la mar de colorit a l'última festa que varem celebrar... hi havia garlandes de tots els gustos i colors. I totes elles fetes per nosaltres!

La primera, la de les flors, està feta amb paper pinotxo de diferents colors. Vermell, rosa, taronja i verd i cinta de color verd per unir-les. És tan fàcil com anar fent flors de paper i lligar-les a la cinta.
...

Cuanto más decoramos la estancia en la que celebramos las fiestas, más contentos estamos!
El comedor de casa quedó super colorido en la última fiesta que celebramos ... había guirnaldas de todos los gustos y colores. Y todas ellas hechas por nosotros!

La primera, la de las flores, está hecha con papel pinocho de diferentes colores. Rojo, rosa, naranja y verde y cinta de color verde para unirlas. Es tan fácil como ir haciendo flores de papel y atarlas a la cinta.
La segona és la clàssica garlanda de triangles. Només cal imprimir les lletres que volem fer servir en fulls de colors (també és poden escriure a mà, però no queda tan bé) Tallar el triangles i cosir-los a una cinta de roba. Si tenim cura de guardar-la bé, la podrem fer servir més d'un cop!
...
La segunda es la clásica guirnalda de triángulos. Sólo hay que imprimir las letras que queremos usar en hojas de colores (también se pueden escribir a mano, pero no queda tan bien) Cortar los triángulos y coserlos a una cinta de tela. Si tenemos cuidado de guardarla bien, la podremos usar más de una vez!L'última i més divertida està feta amb globus de colors i paper pinotxo.
Inflem els globus i fem fulles amb el paper. Tot simulant les fulles de diferents fruites. No direu que no queda divertidíssim!
...

La última y más divertida está hecha con globos de colores y papel pinocho.
Hinchamos los globos y hacemos hojas con el papel. Simulando las hojas de diferentes frutas. No diréis que no queda divertidísima esta guirnalda!

La idea d'aquesta última l'he tret del bloc Oh happy day. Un bloc que bé mereix una visita!
...
La idea de esta última la he sacado del blog Oh happy day. Un blog quemerece la pena visitar!No hay comentarios: